Λίγα Λόγια για Εμάς

Όταν οι ειδικοί αφοσιωθούν με πάθος σε ένα πρότζεκτ, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι κάτι λιγότερο από εκθαμβωτικό.

Και αυτό μπορούμε να το δούμε και από το παράδειγμα του υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα 620 HP, που προέρχεται από την σειρά V8 5.5 l. Ακόμα, αυτό φαίνεται και από την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία G-Liner-Tec®, καθώς και από την κλασική τεχνολογία αύξησης κυβικών.

Όλα αυτά όμως, έχουν δύο κοινά χαρακτηριστικά: την ισχύ και τη διασκέδαση.

Το κέντρο της προσοχής πέφτει παρ’ όλ’ αυτά στην πρόωση, δηλαδή στους κινητήρες, τα κιβώτια ταχυτήτων και τα διαφορικά.

Έτσι, η δουλειά μας γίνεται πάντα με γνώμονα την Τεχνολογία Απόδοσης Ισχύος και γι’ αυτό τα αυτοκίνητα των πελατών μας είναι βελτιωμένα σύμφωνα με αυτή τη βασική αρχή.

Η προσεγμένη δουλειά μας αποφέρει υψηλής και μακράς διαρκείας απόδοση, σημαντικό δυναμισμό και τον απόλυτο αθλητικό χαρακτήρα κάθε φορά.

Και αυτό δεν είναι κάτι νέο για μας, καθώς έχουμε μεγάλη εμπειρία και παράδοση σε αυτό το χώρο.

Το ασυμβίβαστο πάθος μας για να κάνουμε τα όνειρά σας πραγματικότητα, μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό. Διότι είμαστε μια ομάδα από παθιασμένα, φιλόδοξα άτομα που έχουν έναν κοινό στόχο – να βρίσκονται πάντα στην κορυφή του τομέα τους.

Μετράμε μάλιστα ήδη 30 χρόνια κορυφαίας απόδοσης με την πιο προοδευτική τεχνολογία.

Η MKB επικεντρώνεται αποκλειστικά στη βελτίωση των κορυφαίων αυτοκινήτων της κατηγορίας της. Και αυτό συμβαίνει συνεχόμενα από το 1991.

Η εκτενής εμπειρία στην κατασκευή κινητήρων αεροδιαστημικής τεχνολογίας καθώς και κινητήρων για το DTM, οδήγησε στον τομέα της βελτίωσης των αυτοκινήτων Mercedes. Με την πάροδο των χρόνων, η δημιουργικότητα και η πρωτοποριακή ικανότητα εξεύρεσης λύσεων οδήγησε στη μοναδική τεχνολογία υψηλής απόδοσης που χαρακτηρίζει τη MKB.

Είτε πρόκειται για τη βελτιστοποίηση της ηλεκτρονικής διαχείρισης του κινητήρα είτε του κιβωτίου ταχυτήτων, η MKB είναι εδώ για εσάς.

Εξάλλου, οι τροποποιήσεις της MKB αποτελούν σαφή δέσμευση σε ένα τρόπο ζωής που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και αθλητικό χαρακτήρα. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος για τον οποίο πολλοί λάτρεις της MKB βρίσκονται τακτικά στην πίστα των αγώνων ταχύτητας.

Η ΜΚΒ αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την ΜΚΒ-Ελλάς. Την εταιρεία διευθύνει ο επί πολλά χρόνια στο χώρο της βελτίωσης των αυτικινήτων ΜΚΒ και Mercedes και εκπαιδευμένος στη Γερμανία, Γεώργιος Παπαϊωάννου.