Αρχική σελίδα ΜΚΒ

 
Τα πάντα για την ΜΚΒ Προϊόντα ΜΚΒ Προσφορές ΜΚΒ Νέα της ΜΚΒ Τύπος ΜΚΒ Ομάδα ΜΚΒ Επικοινωνία ΜΚΒ
 
Εσείς Εμείς Υπερτροφοδοσία Υπερκυβισμός Σετ βελτίωσης Μετάδοση Ασφάλεια Αεροδυναμική Τροχοί Εσωτερικός χώρος  
   
 


Δεν υπάρχει καμία χρήση της υψηλής απόδοσης εάν αυτή δεν φτάνει εκεί που απαιτείται: στην επαφή με το δρόμο.

Γίαυτό η MKB έχει μια μακροχρόνια ιστορία της βελτιστοποίησης ολόκληρου του κύκλου δύναμης. Στην MKB δεν βελτιστοποιούμε απλά το κινητήρα αλλά εφαρμόζουμε τα ίδια πρότυπα υψηλής απόδοσης σε ολόκληρο το σύστημα μετάδοσης της κίνησης όπως κιβώτιο ταχυτήτων, διαφορικό.

Ο συνδυασμός μηχανικά ενισχυμένου κιβωτίου ταχυτήτων MKB και τον επαναπρογραμματισμό της ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου δημιουργεί ένα απολύτως νέο συναίσθημα όταν οδηγείτε. Η μηχανή και το κιβώτιο ταχυτήτων είναι συντονισμένα μαζί αρμονικά για να εξασφαλίσουν πλήρως την μετάδοση της ροπής, ομαλά και με σύντομες αλλαγές ταχυτήτων, και ένα ασφαλές συναίσθημα όταν επιθυμείτε να λάβετε τα περισσότερα από το αυτοκίνητό σας: με ασφάλεια και διάρκεια.

Η αυξανόμενη απόδοση σημαίνει την υψηλότερη πίεση στο διαφορικό. Προσφέρουμε διάφορες λύσεις. Τα μηχανικά μπλοκέ διαφορικά MKB παρέχουν περισσότερη έλξη, διαφορετικές αναλογίες μετάδοσης για περισσότερη τελική ταχύτητα, περισσότερη επιτάχυνση ή περισσότερη χαλάρωση ακριβώς όπως επιθυμείτε.


mkb
  MKB-HELLAS -Βελτιώσεις μεγάλων επιδόσεων για AMG και Mercedes
 
©2005 MKB HELLAS · Ορφέως 164 · 11855 Αθήνα ·Τηλ: 210.34.69.888, 210.34.55.123· E-Mail: mkb@mkb.gr