Αρχική σελίδα ΜΚΒ

 
Τα πάντα για την ΜΚΒ Προϊόντα ΜΚΒ Προσφορές ΜΚΒ Νέα της ΜΚΒ Τύπος ΜΚΒ Ομάδα ΜΚΒ Επικοινωνία ΜΚΒ
 
Εσείς Εμείς Υπερτροφοδοσία Υπερκυβισμός Σετ βελτίωσης Μετάδοση Ασφάλεια Αεροδυναμική Τροχοί Εσωτερικός χώρος  
   
 


Υπο πίεση βρίσκονται άλλοι. Εσείς βρίσκεσθε εκεί όπου πάντα θέλατε να είστε. Μπροστά με διαφορά.

Οι βελτιωμένες εξαρτήσεις συμπιεστών MKB παρέχουν: υψηλότερη πίεση εισερχόμενου αέρα, βελτιστοποιημένες πορείες αεραγωγού εισαγωγής, ειδικοί εκκεντροφόροι άξονες και ένα σύστημα εξάτμισης με σκοπό τη μείωση της πίεσης εκτόνωσης των καυσαερίων. Όλα μαζί σημαίνουν τέλεια ενορχήστρωση.

Με αυτήν την βελτίωση της MKB, Η Mercedes AMG SL 55 ή η Ε 55 προσφέρει μια οδηγική ευχαρίστηση ανώτερης κατηγορίας. Γλιστράτε ομαλά σε ένα μεγάλο κύμα ροπής ή μπορείτε να απολαύσετε ένα άγριο αυλάκωμα κορυφαίας-ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο χωρίς οποιοδήποτε σοβαρό ανταγωνισμό. Και μεταξύ αυτών των δύο πολύ διαφορετικών τρόπων προώθησης, χρειάζεται μόνο μια μικροσκοπική κίνηση του πεντάλ γκαζιού. Η μικροσκοπική κίνηση είναι μεταφρασμένη στην ανελέητη επιτάχυνση - εάν επιθυμείτε έτσι.

   
Συνδυασμένα με το limousine της Mercedes AMG C32 και το Μοντέλο Τ, επίσης, τα βελτιωτικά πακέτα ,παράγουν ένα δυναμισμό αρκετά μοναδικό στα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας. Μπορείτε να βρείτε παρόμοιο; Το σχεδόν βάναυσο "σπορτίβικο χαρακτήρα" τον βρίσκει κανείς επίσης στη Mercedes AMG SLK 32, ελαφρύ ανοικτό αυτοκίνητο και το αθλητικό sportcοupe έχει μια γοητεία όλη δική του.

Με τους υπερτροφοδοτούμενους 6-κυλίνδρους κινητήρες ανεβαίνουμε περισσότερα ακόμα. Ο κινητήρας MKB 38/6 Κ συνδυάζει όλη την τεχνογνωσία της MKB Συνδυασμός τεχνολογίας αύξησης κυβισμού και υπερπλήρωσης . Το MKB G-Liner-Tec®-μπλοκ του κινητήρα είναι η βάση γι'αυτό που είναι αυτή τη περίοδο ο ισχυρότερος κινητήρας 6 κυλίνδρων σε οχήματα που φέρουν το αστέρι.

mkb
  MKB-HELLAS -Βελτιώσεις μεγάλων επιδόσεων για AMG και Mercedes
 
©2005 MKB HELLAS · Ορφέως 164 · 11855 Αθήνα ·Τηλ: 210.34.69.888, 210.34.55.123· E-Mail: mkb@mkb.gr