Αρχική σελίδα ΜΚΒ

 
Τα πάντα για την ΜΚΒ Προϊόντα ΜΚΒ Προσφορές ΜΚΒ Νέα της ΜΚΒ Τύπος ΜΚΒ Ομάδα ΜΚΒ Επικοινωνία ΜΚΒ
 
Εσείς Εμείς Υπερτροφοδοσία Υπερκυβισμός Σετ βελτίωσης Μετάδοση Ασφάλεια Αεροδυναμική Τροχοί Εσωτερικός χώρος  
   
 Με το κάθε κτύπημα της καρδιάς διαπερνά τη ζωτικότητα μέσα στο σώμα, σε πάνω από εκατό κιλά μυών και διανέμει την καθαρή αδρεναλίνη που χρειάζεται για το κυνήγι. Παρέχει τη βάση για την εξαιρετικά υψηλή απόδοση.

Έχουμε ακολουθήσει το παράδειγμα της φύσης: εάν θέλουμε σημαντική ανάπτυξη δύναμης, τότε πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι η καρδιά που βρίσκεται κάτω από το καπό του αυτοκινήτου σας είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη.

Το MKB 62/8 είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία των Προϊόντων Απόδοσης MKB. Ο G-Liner-Tec® κινητήρας, παρέχει το χώρο για τη γνήσια χωρητικότητα των 6.2 λίτρων και το α έως τώρα η δυνατότητα απόδοσης βάσει των κανόνων για ατμοσφαιρικούς κινητήρες . Ο G-liner-TecR κινητήρας είναι επίσης η βάση για ένα ποσοστό ροπής που επιτυγχάνεται μόνο από πολύ λίγους ατμοσφαιρικούς κινητήρες. Η υψηλή κορυφαία απόδοση επιτυγχάνεται με βελτιστοποιημένη βελτίωση από την MKB . Μόνο μαζί με ένα ενισχυμένο κιβώτιο ταχυτήτων και ένα βελτιστοποιημένο μπλοκέ διαφορικό, μπορεί αυτή η δύναμη να μεταφερθεί από τους τροχούς στην άσφαλτο.

Ο κινητήρας MKB 55/8S είναι εξίσου εντυπωσιακός . Με βάση το κινητήρα της σειράς 5.0 λίτρων, ο κινητήρας MKB είναι επίσης μια ισχυρή καρδιά. Προέρχεται από την ίδια τεχνολογία με το 62/8 και όπως όλοι οι κινητήρες MKB καταδεικνύει την υψηλή κορυφαία απόδοση, την υψηλή ροπή και μια επιθετική απάντηση στο αέριο πεντάλ.

mkb
  MKB-HELLAS -Βελτιώσεις μεγάλων επιδόσεων για AMG και Mercedes
 
©2005 MKB HELLAS · Ορφέως 164 · 11855 Αθήνα ·Τηλ: 210.34.69.888, 210.34.55.123· E-Mail: mkb@mkb.gr