Αρχική σελίδα ΜΚΒ

 
Τα πάντα για την ΜΚΒ Προϊόντα ΜΚΒ Προσφορές ΜΚΒ Νέα της ΜΚΒ Τύπος ΜΚΒ Ομάδα ΜΚΒ Επικοινωνία ΜΚΒ
 
Εσείς Εμείς Υπερτροφοδοσία Υπερκυβισμός Σετ βελτίωσης Μετάδοση Ασφάλεια Αεροδυναμική Τροχοί Εσωτερικός χώρος  
   
 


Εάν είστε ένας από τους γρηγορότερους πρέπει και να είστε σε θέση να σταματήσετε γρήγορα , είτε στο δρόμο είτε σε πίστα και επανειλημμένα.

Τα συστήματα φρένων στη σειρά μας γίνονται από τα εξαιρετικά ανθεκτικά στη θερμότητα υλικά. Η εξασθένιση, η καθυστέρηση και η δόνηση είναι άγνωστες λέξεις σε αυτά.

Οι παχυμετρικοί διαβήτες φρένων αλουμινίου (δαγκάνες) έχουν 4 ή 8 έμβολα και εξασφαλίζουν ότι η υψηλή πίεση φρένων μπορεί να εφαρμοστεί ομοιόμορφα. Οι τρυπημένοι με διατρητική μηχανή δίσκοι φρένων και το σχολαστικά επεξεργασμένο αυτόψυκτο σύστημά τους οφείλουν την υψηλή αποτελεσματικότητά τους στην εξαιρετικά μεγάλη επιφάνειά τους και την περισσότερη θερμότητα που είναι ικανοί να απορροφούν και να εκτρέπουν. Με αυτούς δεν διατρέχετε κανέναν κίνδυνο καθυστερημένης επιβράδυνσης ή αδικαιολόγητης φθοράς λόγω χρήσης.

Αλλά το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους είναι η δύναμή τους σε καθημερινή χρήση: αντίθετα από τα συστήματα φρένων αγωνιστικών αυτοκινήτων, οι παχυμετρικοί διαβήτες φρένων (δαγκάνες) έχουν τις σφραγίδες προστασίας σκόνης που εξασφαλίζουν ότι τα διαστήματα συντήρησης δεν είναι τόσο σύντομα και η φθορά λόγω χρήσης όχι μεγαλύτερη απ'ό,τι είναι στα τυποποιημένα συστήματα φρένων.

 


mkb
  MKB-HELLAS -Βελτιώσεις μεγάλων επιδόσεων για AMG και Mercedes
 
©2005 MKB HELLAS · Ορφέως 164 · 11855 Αθήνα ·Τηλ: 210.34.69.888, 210.34.55.123· E-Mail: mkb@mkb.gr